Läs mer här om användning av produkterna för en lyckad viktminskning

Tips

Kesoplättar med jordgubbar, koriander och chili

1 PORTION

INGREDIENSER

  • 1 ¼ dl minikeso 125 g
  • 1 dl rostade gryn 35 g
  • 1 ägg
  • 0,5 msk psylliumfrön 7,5 g
  • 0,5 tsk rapsolja 2,5 g
  • 125 g jordgubbar
  • 0,5 tsk malda korianderfrön
  • örtsalt
  • 1 krm chiliflingor
  • citronmeliss eller rivet limeskal

GÖR SÅ HÄR:

  • Vispa upp ägget till ett poröst skum. Blanda i rostade gryn, koriander, örtsalt och psyllium­frön. Låt stå någon minut.
  • Lägg 2 msk keso vid sidan och bland i resten i äggröran. Värm en teflonpanna, häll i oljan och klicka ut till små kesoplättar. Sänk värmen till medeltemperatur och vänd när de stelnat.
  • Blanda i chiliflingor, citronmeliss eller rivet limeskal med jordgubbarna.
  • Servera plättarna med jordgubbsröran och klicka en matsked keso ovanpå.