Användning av produkterna för en lyckad viktminskning

Köpinformation

Leverans och köpvillkor
Prislista och försäljningsvillkor gäller från och med det angivna datumet på hemsidan och ersätter tidigare prislista och försäljningsvillkor. Försäljning av produkter från denna hemsida sker ej till personer under 18 år.

Pris och Betalning
Priserna som presenteras på xtrabutiken.se gäller vid ordertillfället. Frakt, postförskotts – och efterkravsavgifter kan tillkomma. xtraButiken kan ändra prislista utan avisering i förtid. Försäljning sker mot direktbetalning, faktura eller via delbetalning. Mer information om betalning via Klarna finner du här. 

Fraktkostnad
Frakt tillkommer på samtliga beställningar under 700 kr. Vid beställning över 700 kr är det fraktfritt. 

Leverans
Normal leveranstid för din order är 2-5 arbetsdagar räknat från dagen du lagt din beställning. 

Hållbarhet på våra produkter
Vi levererar inte produkter till ord. pris som har mindre än 4 veckors hållbarhet. Är bäst före datum kortare än 4 veckor säljs varorna till rabatterat pris.

Uthämtningsställe/Ombud
Vi kan ej påverka vilket uthämtningsställe/ombud då det sköts av fraktbolaget.

Outlöst försändelse
Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc. Outlösta paket debiteras med en avgift på 250:-. Försändelsen ligger enligt fraktbolagets bestämmelser kvar på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss, detta är inget som kan påverkas av oss. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss, där du står för fraktkostnaderna. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Personuppgifter
Alla kunder registreras i av BMG Scandinavia AB administrerade databaser. De uppgifter som samlas in och behandlas är Kundens namn, personnummer, telefonnummer, post- och e-postadress. Personuppgiftsansvarig är BMG Scandinavia AB. Ändamålet med behandlingen är att administrera kundförhållanden. Uppgifterna kommer uteslutande att behandlas av BMG Scandinavia AB och dess dotterbolag. Kunden har rätt att ta del av de personuppgifter som registrerats om denne. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har Kunden rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.
Ändra och avbeställa order
Du kan inte ändra eller avbeställa din order själv. Vi ändrar order i den mån det är möjligt. När en order väl är utskriven för packning har vi inte möjlighet att ändra den.

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna.

Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc   

Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/account

Du hittar mer information om Klarna https://www.klarna.com/se/ och kan läsa deras användarvillkor https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/user 

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy Klarnas sekretesspolicy

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Mer information om Klarna kan du hitta https://klarna.se

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy Klarnas dataskyddspolicy.

Returpolicy/Ångerrätt

Vi följer ”Konsuments ångerrätt vid distansavtal”. Om originalförpackningen ej brutits eller skadats kan återköp ske inom 15 dagar från leveransdatum.

Vid retur av varor står du som kund för returfrakten. 

Adress vid retur:
BMG Scandinavia AB

Sigurdsgatan 31
72130 Västerås