Våra produkter är framtagna av näringsexperter och hälsokonsulter och har kontinuerligt optimerats för att passa dig som vill ha en snabb viktminskning. Hemligheten förkortas "VLCD" och står för Very Low Calorie Diet. Med ett perfekt innehåll av vitaminer, proteiner och mineraler kommer du att få ett snabbare resultat än vid traditionella dieter på grund av det stora kaloriunderskottet. Det ger en ”flygande start”, vilket också motiverar dig att fortsätta med din viktminskning.

Här kan du läsa vad som händer i kroppen dag för dag under din första vecka med våra produkter. Alla individer är olika, men baserat på våra tusentals nöjda kunder så kan du förvänta dig följande:

Dag 1.

För att få en långvarig glädje av din viktminskning, ställ in hjärnan på din målbild. Dagen går utan problem. Det är först mot kvällen som du kan känna dig hungrig.

 Ät 3 gram omega 3 kapslar eller 3 tsk MCT-olja för att underlätta fettförbränningen och smörja avföringen, och ät gärna psylliumfröskal tillsammans med vatten för mättnaden och för att hålla igång magen. Det är möjligt att det tar emot lite, men ge kroppen en chans att ställa om sig! Kom ihåg att dricka. Vatten är viktigt för att du skall må bra. Första dagen är avklarad. Ge dig själv beröm, det är du värd.

Inrikta dig på det du vill uppnå istället för det du vill undvika.

Dag 2.

De första dagarna under en viktminskning använder kroppen de energilager som finns i muskler och lever. Dessa energilager kallas för glykogendepåer och består av socker (glykogen). Glykogendepåerna töms innan fettet börjar förbrännas i din kropp. Hungerkänslan kan komma och gå. Drick vatten, väl fördelat över dygnet, och tänk på att all den näring din kropp behöver tillförs genom att du äter VLCD 3 gånger per dag. Tänk långsiktigt. Du klarar att gå ner i vikt. Ta din dagliga promenad.

 

Dag 3.

Du har redan minskat i vikt. Dina glykogendepåer håller nu på att tömmas. De väger ung. ½ kg och binder ca tre gånger sin egen vikt i vätska, som nu lämnar kroppen. Det är detta som förklarar de första dagarnas snabba viktminskning. Nu behöver du hjälpa kroppen med vätskebalansen, som i vanliga fall sköts av glykogendepåerna. Se till att du får i dig tillräckligt med vatten så mår du bättre. Hitta din egen optimala nivå. Om du mår dåligt och sviktar lite: Rör på dig! Det hjälper kroppen att tömma glykogenlagret och hålla igång blodcirkulationen. Håll ut! Detta är oftast det tuffaste dygnet. Tänk på att du mår bättre så fort glykogendepåerna är tömda och kroppen börjar ta av fettet. Om du äter något nu så fyller du på glykogenlagren och drar ut på tiden fram till maximal fettförbränning. Arbeta istället på att göra din målbild levande. Upplev hur bra du mår när du nått ditt mål.

 

Dag 4.

Nu börjar det hända saker i kroppen! Glykogenlagren är i stort sett tömda och kroppen börjar hämta all sin energi från kroppens fettdepåer. Nu börjar du må allt bättre, även om det kommer stunder av trötthet. Varva dagen med att fokusera på ditt resultat och ta promenader. Det tanken kan skapa och tro på, kan uppnås. Ge dig själv de tankar du behöver för att lyckas.

 

Dag 5.

Mer än halva veckan har nu gått och du har klarat de första tuffa dagarna. Från och med nu hämtar kroppen sin energi från fettdepåerna. Att fettförbränningen skjuter fart kan du själv märka på andedräkten och svetten som ändrar doft. Det går också att mäta ketoner, som är nedbrytningsprodukterna av fettet i urinen. Du märker också att du blir piggare. Du får en känsla av välbefinnande och lätthet i kroppen och att hungerkänslorna minskar. Nu när kilona rasar och du har allt lättare att röra på dig, kan du använda den ökade energin för höja intensiteten när du tränar.

 

Dag 6.

Nu är det full fart på fettförbränningen i kroppen. Ketonerna håller hungern borta. VLCD ger dig protein, kolhydrater, fettsyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dessa ser till att kroppens organ får det dagliga behovet av näring och att kroppen producerar en lagom mängd ketoner. Nu stiger humöret och du känner verkligen att du går ner i vikt. Då du nu minskat intaget av mat minskar också slaggprodukterna och toalettbesöken blir färre. Tänk på att fortsätta att dricka ordentligt tillsammans med psylliumfröskal och Omega olja / MCT-olja för att hålla magen igång och på rörelsen.

 

Dag 7.

Ett stort grattis! Du har bevisat för dig själv att du är stark i tanken och din motivation kommer nu att hjälpa dig igenom resterande dagar.